Flirtations

Ome Piets Ɯberapparaat 1.4
Biografie van Flirtations zoeken bij:
Wikipedia NL - Wikipedia EN - All Music Guide - MCN encyclopedie - Belgian Pop & Rock Archives.

Zoeken naar Nederlandse hitnoteringen van dit liedje bij top40web.

Google op Flirtations, op Everybody Needs Somebody of op allebei.

Zoek informatie over dit liedje in de All Music Guide.

Zoek informatie over originele en cover-versies van dit liedje:
Originals.be - Secondhandsongs.com - Cover.info.

Zoek weetjes over dit liedje bij Songfacts.com of Songmeanings.net.

Zoek clips van dit liedje bij YouTube.

Zoek lijstjes waar dit liedje in voorkomt bij muzieklijstjes.nl.

Zoek de oorsprong van samples die zijn gebruikt in dit liedje bij the-breaks.com.
Zoek andere liedjes die een sample bevatten van dit liedje bij the-breaks.com.
Of zoek beide tegelijk bij whosampled.com.

Zoek albums met dit liedje bij:
Musicbrainz.org - Centrale Discotheek Rotterdam (=muziekweb.nl).

Zoek release-informatie van dit liedje bij Discogs.

Luister dit liedje online:
Spotify - datmusic.

Enkele dingen om rekening mee te houden:

Allereerst in het algemeen: deze site is voor haar werking afhankelijk van vele andere websites. Als daar iets verandert, gaat hier iets stuk. De laatste wijzigingen hier dateren van 10 augustus 2018. Toen werkte alles. Als iets niet (meer) werkt, meld het en ik zal proberen het euvel te verhelpen. Ook tips over sites die het aanbod hier zouden kunnen aanvullen zijn welkom.

Staat er een spelfout in de playlist of wil je zelf een liedje op OPÜ loslaten? Voer bovenin uitvoerende(n) en songtitel in en klik op verversen. De pagina wordt dan opnieuw geladen met de nieuwe gegevens.

De afbeelding linksboven is het eerste Google-resultaat bij het zoeken op de naam van de uitvoerende(n). Zoals je weet heeft Google niet altijd gelijk. Klik voor meer resultaten op de afbeelding.

Bij de bovenste optie 'biografie zoeken' wordt steeds het meest relevante resultaat van een zoektocht door Google op de betreffende site gegeven. In verreweg de meeste gevallen levert dat meteen de juiste pagina op. Soms heeft een band zo'n algemene naam dat een Wikipedia-artikel verschijnt dat niets met de band te maken heeft. In zo'n geval bevat dat artikel meestal bovenaan een link naar overige betekenissen.

Bij onbekende artiesten komt het een enkele keer voor dat de biografie op All Music Guide niet door Google is geïndexeerd. Je belandt dan op een pagina van All Music Guide waarop de artiest wordt genoemd. Met een paar klikken kun je dan meestal alsnog de biografie bereiken.

Uiteraard heeft het geen zin om voor biografieën van artiesten die niet uit België of Nederland komen het MCN of het Belpoparchief te raadplegen.

Originals.be toont alleen wijzigingen en aanvullingen ten opzichte van de boekversie. Secondhandsongs.com en Cover.info steunen op inbreng van gebruikers die het vaak wel maar niet altijd bij het rechte eind hebben.